Cea mai mare expoziţie de dinozauri robotizaţi, în Parcul Lumea Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziţia de dinozauri robotizaţi Mega Expo Show este cea mai mare din Europa FOTO: Mediafax / Alin Matei
Expoziţia de dinozauri robotizaţi Mega Expo Show este cea mai mare din Europa FOTO: Mediafax / Alin Matei

Dinozauri robotizaţi, prădători fioroşi sau creaturi gigantice vegetariene care au trăit în urmă cu milioane de ani vor fi găzduiţi până pe 15 iulie în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4. Expoziţia Mega Expo Show, cea mai mare de acest fel din Europa, este deschisă începând cu ora 16.00.

Un număr de 32 dintre exponate sunt statice şi reproduc în mărime naturală specii de animale preistorice, în timp ce alte şase sunt robotizate şi realizate în mărime naturală. Acestea vor scoate sunete specifice şi se vor „mişca”, pentru ca experienţa să fie una memorabilă.

Pe lângă întâlnirea cu personajele lor favorite din Jurassic Park, micuţilor li se va oferi posibilitatea de a călări un Tyrannosaurus Rex, ce  măsoară 30 de metri.

În acest timp,  părinţii lor, dar şi toţi vizitatorii pasionaţi de Paleontologie, vor primi informaţii despre istoria dinozaurilor.

Sâmbătă şi duminică, program special

Fiind organizată ca o expoziţie itinerantă de tip labirint, accesul se face în grupuri mici, însoţite de ghizi special pregătiţi pentru a oferi informaţii interesante şi documentate despre uriaşele reptile care au stăpânit Pâmântul acum sute de milioane de ani.

Pentru a oferi cât mai multor vizitatori şansa de a admira exponatele, sâmbătă şi duminică accesul va fi permis în intervalul orar 11.00–21.30.

Preţul biletelor este de 25 lei pentru adulţi, iar, pentru copii, de 20 lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite