Caz şocant: Pacientă omorâtă într-un spital bucureştean de un brancardier care a detubat-o din greşeală. Anchetă a Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Victor Babeş din Bucureşti, FOTO Adevărul
Spitalul Victor Babeş din Bucureşti, FOTO Adevărul

O pacientă de la Spitalul „Victor Babeş” din Bucureşti a murit, după ce ar fi fost detubată din greşeală de către un brancardier, iar poliţiştii şi procurorii au demarat o anchetă.

„În seara de 10 decembrie, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost informată cu privire la decesul unei persoane internate într-un spital din Sectorul 3. Având în vedere că subzistă suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declanşat verificări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei. 

Sursa citată a precizat că se efectuează activităţi investigative şi de cercetare penală,  în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, urmând a fi dispusă şi necropsia.

Potrivit stirileprotv.ro, femeia era internată la Terapie Intensivă şi ar fi fost detubată din greşeală de către un brancardier, care ar fi trebuit să ridice din salon un pacient care decedase, însă ar fi încurcat pacienţii.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite