Câte persoane vor avea acces la Slujba de Înviere de la Patriarhie. Anunţul Jandarmeriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maxim 70 de persoane vor participa la Sjulba de Înviere în interiorul bisericii.
Maxim 70 de persoane vor participa la Sjulba de Înviere în interiorul bisericii.

Aproximativ 600 de persoane vor avea acces la Slujba de Înviere ce va avea loc la Catedrala Patriarhală, a informat, vineri, Jandarmeria Capitalei.

„Sâmbătă, începând cu ora 23,00, accesul în piaţeta Catedralei Patriarhiei se va realiza doar pentru persoanele care doresc să participe la Slujba de Înviere, numărul acestora fiind limitat la maximum 70 de persoane în interiorul Catedralei şi maximum 500 de participanţi în exterior", se precizează într-un comunicat al DGJMB transmis AGERPRES.

Potrivit jandarmeriei, în perioada 30 aprilie - 3 mai, vor fi intensificate măsurile de ordine şi siguranţă publică executate independent sau în sistem integrat cu efective ale Poliţiei Capitalei.

De asemenea, reprezentantul Jandarmeriei Bucureşti, Alexandru Iacob, a precizat că în ziua de Paşte, jandarmii vor patrula în parcuri şi zonele de agrement şi vor avea patrule ecvestre şi canine.

„Cu patrule ecvestre şi canine vom fi în parcuri şi în zonele de agrement pentru siguranţa tuturor cetatenilor. Avem în vedere zonele aglomerate şi zonele comerciale unde se pot produce aglomerări de persoane. Suntem şi în zona lăcaşelor de cult unde asiguram măsurile de ordine şi pe traseele de deplasare. Scopul nostru este acela de a preveni faptele antisociale şi nu acela de a sanctiona cetăţenii”, spune Alexandru Iacob.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite