Cărţile de la metrou legate cu lanţuri au dispărut în două zile. „Codul bunelor maniere”, unul dintre titlurile furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iniţiatorii proiectului nu au fost surprinşi de ceea ce s-a întâmplat şi vor continua campania
Iniţiatorii proiectului nu au fost surprinşi de ceea ce s-a întâmplat şi vor continua campania

Cărţile legate cu lanţuri de scaunele din metrou au rezistat doar două zile, cu toate că în fiecare tren sunt agenţi de pază. Unul dintre hoţi a fost deja prins, el „împrumutase” volumul „Codul bunelor maniere”.

Cele 20 de cărţi puse la dispoziţia celor care merg cu metroul pe liniile Dristor 2 şi Republica au dispărut la doar două zile după ce librăria online BookLand a lansat campania.

Iniţiatorii proiectului nu au fost surprinşi de ceea ce s-a întâmplat. Ei au declarat că vor continua campania iniţiată acum două zile. „Dacă i s-a părut interesantă cartea şi şi-a dorit să lectureze cât mai mult din ea, motiv pentru care a luat-o, să nu spun a furat-o, e ok şi s-o citească mulţumit în continuare”, a spus Sorin Lucaci, coordonatorului proiectului.

Pe de altă parte, reprezentanţii firmei care asigură paza la Metrorex, Scorseze, susţin că volumele erau legate cu un „lănţişor”, iar în aglomeraţia din metrou agenţii nu pot sta cu ochii pe fiecare călător. „Noi am suplimentat paza pe aceste rute cu încă şase oameni. Unul dintre făptaşi a fost deja prins, găsindu-se asupra lui cartea «Codul bunelor maniere»”, a declarat Marian Stănică, director operativ la Scorseze Security.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite