Bucureştiul ocupă locul şapte în topul oraşelor în care se circulă infernal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La orele de vârf, în Bucureşti se circulă foarte greu FOTO Mediafax
La orele de vârf, în Bucureşti se circulă foarte greu FOTO Mediafax

Recent, a fost întocmit un clasament al oraşelor lumii în care traficul rutier este de coşmar. Astfel, Bucureştiul a mai înregistrat un record negativ, după ce s-a clasat în top pe locul şapte.

Clasamentul a fost întocmit de producătorul de sisteme GPS TomTom şi prezentat de CNN, potrivit business24.ro. Astfel, prima poziţie este ocupată de Istanbul, despre care se spune că l a fiecare deplasare, un sofer pierde 30 de minute în ambuteiaje pe străzile oraşului. Moscova ocupă cea de-a doua poziţie,  deoarece timpul pierdut zilnic la volan de un şofer prins în circulaţie este de aproximativ  31 de minute.

Locul trei este deţinut de Sankt Petersburg, aici unde şoferii irosesc zilnic 29 de minute în traficul rutier. Poziţia a patra aparţine capitalei Mexicului, aici unde mersu cu maşine la orele de vârf se prelungeşte cu circa jumătate de oră. Chongquing ocupă poziţia cinci, cea mai mare problem fiind întâlnită pe podurile din oraş.

Recife este oraşul brazilian clasat pe poziţia cu numărul şase, înregistrându-se cel mai aglomerat trafic din America de Sud.

Bucureştiul, capitala europeană a traficului de coşmar

Bucureştiul se clasează pe locul şapte în clasamentul oraşelor în care traficul rutier este infernal. Anual, bucureştenii pierd în tarfic în jur de 94 de ore. Pe locul 8 se clasează Rio de Janeiro, iar pe locul nouă oraşul Shanze. Poziţia zece este ocupată de Los Angeles. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite