Bucureşti: Taxe cu cardul şi în Sectorul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Sectorului 1 din Capitală pune la dispoziţia contribuabililor din sector o paletă de servicii, plata cu cardul, plata prin ordin de plată sau plata prin mandat poştal.

Această măsură s-a luat pentru a reduce timpul afectat de oameni pentru plata taxelor şi impozitelor.

Comisionul pentru plata cu cardul este zero, iar operaţiunea se poate face cu orice card, de debit sau credit, emis de orice bancă.

Plata se poate face total sau parţial, la fel ca în cazul în care se plăteşte cu numerar şi nu se percepe comision suplimentar la efectuarea tranzacţiei.
Pe lângă taxe şi impozite, cetăţenii îşi pot plăti şi amenzile contravenţionale, doar pe baza datelor din procesul verbal.

Se acceptă la plată carduri ce poartă marca VISA (Visa Classic Card, Visa Premier Card (Golden Card), Visa Business Card) şi Eurocard/Mastercard (Mass Card, Gold Card, Business Card, Signia Card).

Cei care vor să achite cu numerar pot face plata la sediile din Strada Biserica Amzei nr. 21 - 23; Calea Griviţei nr. 208 - 210; Strada Borşa nr. 27; Strada Pajurei nr. 13; Şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 9-13; Strada G-ral Berthelot nr. 55.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite