Bucureşti: Fanii lui Motherwell au asaltat terasele din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii scoţieni ai echipei Motherwell, care va întâlni în această seară pe Steaua Bucureşti, au luat cu asalt încă de dimineaţă terasele din Capitală, fiind încântaţi că berea este mult mai ieftină decât în ţara lor.

Înainte de meciul din această seară din Liga Europei dintre Steaua şi Motherwell, partidă contând pentru turul trei preliminar, fanii scoţieni anunţaseră că vor veni în număr de 500. Încă de la primele ore ale dimineţii, un grup de 20 de suporteri scoţieni se aflau pe terasele de pe Lipscani, consumând bere. "Este mult maiieftină decât în Scoţia sau alte ţări, pentru că noi am călătorit peste tot cu Motherwell", a declarat un fan înfocat al porecliţi "The Steelmen".

"Vă batem cu 1-0"

Suporterii erau foarte încrezători înaintea confruntării cu Steaua. Dacă unii o dădeau ca favorită certă pe Steaua, cei mai optimişti scoţieni mergeau pe victoria celor de la Motherwell. "Vă batem cu 1-0 sau cu puţin noroc o să vă dăm 2-0 la Bucureşti, iar în Scoţia vom fi calificaţi. Nu uitaţi că am câştigat cu 8-1 ultimul meci din Europa", s-a mândrit un fan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite