Bilete gratuite la teatru, muzee, operetă şi film pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uniunea Naţională a Studenţilor din România organizează, în perioada 14-20 mai, a doua ediţie a festivalului “Săptămâna Voluntarului UNSR 2012”.

Timp de o săptămână, studenţii şi tinerii din Capitală vor putea lua parte de o serie de activităţi distractive, culturale, sportive şi de carieră. Astfel, studenţii vor beneficia de bilete gratuite la teatru, muzee, operetă şi proiecţii de film.

De asemenea, ei vor avea acces gratuit la karturi, bungee jumping, paintball, tir cu arcul şi alte sporturi extreme. Programul manifestării include şi Târgul de Job-uri pentru studenţi şi tineri absolvenţi, la care vor avea loc seminarii şi workshop-uri de carieră.

Totodată, va avea loc un concert în aer liber la care vor lua parte Direcţia 5, Connect-r, Taraful din Clejani şi Grasu XXL. Manifestarea mai cuprinde concursuri şi expoziţii inedite, precum şi acţiuni de ecologizare.

"Voluntarii UNSR au pregătit tuturor studenţilor din Bucureşti o varietate de activităţi la care tinerii nu au acces în mod obişnuit, în principal din lipsa resurselor financiare, dar care le pot transforma perioada studenţiei într-o experienţă memorabilă. Săptămâna voluntarului UNSR – powered by Studenţiada - este cel mai mare festival studenţesc organizat de studenţi pentru studenţi, din dorinţa de a veni în întâmpinarea nevoii de socializare, distracţie şi creativitate a tinerilor şi de a le oferi o experienţă studenţească de neuitat", afirmă organizatorii.

Toate activităţile din cadrul festivalului vor avea loc în parcul Universităţii Politehnica Bucureşti, iar programul zilnic al activităţilor, precum şi modalitatea de înscriere sunt detaliate pe site-ul www.saptamana.unsr.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite