Bătut în propria casă de patru hoţi, pentru un laptop. Bărbatul le-a stricat planul tâlharilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Bucureşti a fost bătut cu brutalitate de pantru indivizi, care se ocupau cu furtul din locuinţe, pentru că i-a prins în casa lui, când hoţii sustrăgeau un laptop.

În ziua de 9 martie 2012, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Secţiei 13, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale - IGPR, au identificat patru tineri care se ocupau cu furtul din locuinţe.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, au fost identificaţi B. Laurenţiu (22 de ani), O. Florin (23 de ani), M. Daniel (23 de ani) şi B. Nicuşor (19 ani),

Cei patru sunt acuzaţi că l-au tâlhărit pe N. Ionel, în vârstă de 31 de ani, chiar în locuinţa sa.

La data de 28 februarie 2012, B. Laurenţiu şi O Florin s-au înţeles cu M. Daniel şi B. Nicuşor să jeafuiască casa lui N. Ionel. Planul acestora era ca primii doi să intre în locuinţă, în timp ce ceilalţi doi să bată la uşă pentru a distrage atenţia victimei.

Zis şi făcut! Însă, nu totul a mers conform planului. Nici n-au apucat să intre în casă şi, în timp ce încercau să creeze diversiunea, cei patru au fost prinşi de proprietarul locuinţei.

În acel moment, hoţii au început să-l bată cu brutalitate pe N. Ionel, lovindu-l cu pumnii şi picioarele până când acesta a căzut la pământ.

Din locuinţa lui N. Ionel, tâlharii au fugit doar cu un laptop.

Aceştia au fost prinşi pe 9 martie 2012, în urma unor percheziţii domiciliare şi descinderi efectuate de poliţişti.

În prezent, cercetările sunt continuate de oamenii legii, cu cei patru în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite