Avarie la Magistrala III Sud. Ce zone din Sectoarele 2 și 3 din București rămân fără apă caldă și căldură

0
Publicat:

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. a anunțat, printr-un comunicat postat pe pagina de Facebook, că o avarie survenită în cursul acestei după-amiezi la Magistrala III Sud va afecta furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire, în anumite zone ale Sectoarelor 2 și 3 ale Capitalei.

Avarie la Magistrala III Sud FOTO Facebook/ C.M. Termoenergetica București
Avarie la Magistrala III Sud FOTO Facebook/ C.M. Termoenergetica București

Zonele afectate

Avaria, localizată la intersecția străzii Drumețului cu Calea Vitan, determină întreruperea furnizării în următoarele zone: Mihai Bravu, Mașina de Pâine, Doamna Ghica, Șoseaua Fundeni și Petricani, în Sectorul 2.

De asemenea, zone din Sectorul 3, precum Vitan, 1 Decembrie, Nicolae Grigorescu, Camil Ressu, Rebreanu și Lucrețiu Pătrășcanu, vor funcționa sub parametrii normali.

Echipele de intervenție ale CMTEB au început lucrările de urgență pentru golirea conductei, aerisire și ulterior sudare pentru repararea avariei. Termenul estimat pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării agentului termic este joi, ora 23:30.

În paralel, astăzi au fost finalizate lucrările de reparații pe Magistrala 1 Sud.

„În această după-amiază au fost terminate lucrările de reparații pe Magistrala 1 Sud și a început încărcarea conductelor cu apă, urmând ca funcționarea pentru zonele afectate să fie reluată miercuri dimineață”, a anunțat compania.

Compania asigură că dispeceratele și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru remedierea problemelor și că, pe măsură ce se finalizează lucrările, punctele termice vor fi repuse în funcțiune mai devreme decât termenul estimat.

Clienții afectați pot obține informații la numărul de telefon 031.9442 sau 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

La finalul postării, CMTEB își exprimă scuzele pentru disconfortul creat și mulțumește pentru înțelegere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite