Actorul Iurie Darie, în stare gravă! După ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale, noaptea trecută, a suferit un accident vascular

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Iurie Darie a fost transferat, ieri noapte, de la Spitalul Universitar la Spitalul de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" din cauza unor complicaţii, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru a i se elimina lichidul de la creier, însă a suferit un accident vascular cerebral.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Florian Bica, a declarat că starea actorului este gravă după ce a suferit accidentul vascular cerebral, pacientului fiinu-i pus un dren exterior pentru eliminarea lichidului de la creier.

Actorul a suferit recent o intervenţie chirurgicală pe creier, iar crizele de ieri au fost efectele unor complicaţii. Actorul Iurie Darie a ajuns din nou la spital, după ce s-a plâns de dureri puternice în piept, unde a fost suspus unor investigaţii medicale. El a fost transportat ulterior, cu o ambulanţă, la unitatea medicală, unde se afla şi soţia lui, actriţa Anca Pandrea.

Iurie Darie a fost operat la finalul lunii trecute, tot la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, pentru a i se scoate prin drenare un lichid din zona creierului. Operaţia a reusit, iar actorul se afla, înainte de accidentul de ieri seară, în plin proces de recuperare. El trebuia să înveţe să vorbească şi să meargă din nou.

Citeşte mai multe despre starea medicală a maestrului Actorul Iurie Darie, transferat de Spialul Municipal la Spitalul Bagdasar-Arseni, unde a fost operat pe creier

Iurie Darie a fost internat la azil

Marin Moraru şi Iurie Darie au primit stele pe Aleea Celebrităţilor pentru întreaga carieră

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite