Accident feroviar între un tren şi un autoturism, în Bucureştii Noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU Bucureşti-Ilfov
FOTO ISU Bucureşti-Ilfov

Un accident a avut loc joi seara în zona Bucureştii Noi din Capitală, după ce o locomotivă de tren a lovit un autoturism aflată pe calea ferată.

UPDATE Autoturismul lovit de tren, joi seară, în zona Gării Bucureştii Noi din Capitală a fost degajat de sub partea din faţă a locomotivei, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, precizând că trenul implicat în accident este un marfar. Trei persoane au reuşit să iasă din maşină înainte de producerea impactului.

"Autoturismul a fost degajat de sub partea din faţă a locomotivei. Pompierii vor acţiona pentru îndepărtarea autoturismului de pe calea ferată", a precizat Adrian Marin.

-ŞTIREA INIŢIALĂ-

Accidentul a avut loc în apropiere de Gara Bucureştii Noi şi nu s-a soldat cu victime. Cele trei persoane aflate în autoturism au coborât înainte de impactul cu locomotiva, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Servicii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin

Nu se cunosc circumstanţele în care maşina a rămas blocată pe calea ferată. Trenul implicat este folosit pentru transport marfă, însă nu transporta încărcătură la momentul accidentului,

Autoturismul a rămas prins sub partea de faţă a locomotivei. La faţa locului au intervenit Detaşamentul Special de Salvatori, care acţionează pentru îndepărtarea autoturismului de pe calea ferată, şi două ambulanţe SMURD Bucureşti. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite