A doua Librărie Adevărul, în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Librăria este situată în centru, pe strada Doamnei nr. 27-29, cu intrare din Bulevardul I.C. Bratianu.Bucureştenii pot găsi aici toate cărţile şi filmele Adevărul, ziarele şi revistele Holdingului, servicii de abonamente, mica publicitate şi internet wireless gratuit.

A doua Librărie Adevărul din Bucureşti şi a şaptea din reţea a fost deschisă astăzi la ora 9.00 pe strada Doamnei nr. 27-29. Imobilul, care măsoară în jur de 200 de metri pătraţi, oferă un cadru elegant, decorat cu stil şi în care elementele noi de arhitectură şi mobilier se îmbină cu elementele clasice reprezentative pentru celealte librării Adevărul.

Bucureştenii pot găsi pe strada Doamnei toate cărţile, filmele, ziarele şi revistele Holdingului, serviciile de abonamente, mica publicitate şi internet wireless gratuit. Ca noutate, noua librărie oferă clienţilor posibilitatea de a achizitiona şi cărţi din portofoliul altor edituri.

„Eu mă bucur că s-a deschis această librărie deoarece locuiesc aproape şi nu mai trebuie să pândesc târgurile de carte sau să caut pe la chioşcuri pentru a-mi cumpăra colecţiile Adevărul”, a spus Aanicăi Mariana, cititoare.
Noua locaţie este cea mai spaţioasă din reţeaua care cuprinde acum şapte librării. Prima librărie deschisă în Bucureşti se află pe Bulevardul Magheru nr. 18, lângă Cinema Patria


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite