31 de agenți economici din sectorul 3 au depus notificări pentru reduceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 31 agenţi economici au transmis până azi Primăriei Sectorului 3 notificări pentru a practica vânzările cu preţ de soldare, conform prevederilor legale.


Primăria sectorului 3 invită agenţii economici care vor practica reduceri de preţuri să notifice, potrivit prevederilor legale, perioada în care vor  efectua vânzările de solduri, cu cel puţin 15 zile înainte de începerea operaţiunilor.
  
Conform legislaţiei în vigoare, reducerile de preţ sub forma vânzărilor de soldare se pot efectua pentru produsele sezonului de toamnă-iarnă în perioada 15 ianuarie - 15 aprilie, pe o durată de maxim 45 zile.
 
Vânzarea de soldori trebuie să se facă din produsele  care erau vândute în mod obişnuit, iar stocul propus pentru soldare să fie constituit cu cel puţin 15 zile înainte de data de debut a vânzărilor şi achitat cu cel puţin 30 de zile înainte de această dată.

Agenţii economici care-şi desfăşoară activitatea în sectorul 3 pot depune notificările la Registratura Direcției Generale de Poliție Locală Sector 3 (str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5, clădirea C13, etajul 3, camera 301) – program de lucru cu publicul: luni, marţi, miercuri şi  joi între orele  8.30-16.30 și  vineri în intervalul 8.30–14.00.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite