1.000 de euro, preţul cerut de regina prostituţiei de lux pentru o tânără "premiantă". Ce tarife practicau proxeneţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Marta, soţia lui Codruţ Marta (fostul şef de cabinet a lui Sorin Blejnar) şi Maria Magdalena Lungu cereau minimum 1.000 de euro clienţilor care solicitau, pentru practicarea prostituţiei, o tânără "premiantă" sau "de nota 10".

UPDATE 14.18 Tinerele din reţeaua de prostituţie de lux erau sfătuite să nu le dea clienţilor numerele de telefon sau detalii despre ele şi să nu vorbească despre sumele de bani pe care urmau să le primească. Când participau la petreceri private trebuiau să se îmbrace şi să se macheze aşa cum cereau clienţii.

Cel mai mic tarif perceput era de 250-300 euro pentru fiecare tânără, fetele primind sume mult mai mici faţă de cele date de clienţi.

Potrivit actelor depuse la dosar, anchetatorii au stabilit că grupul infracţional, în fruntea căruia se afla Andreea Marta şi sora ei, este compus din mai multe persoane de sex feminin, care se ocupau cu "racolarea clienţilor ce dispun de o situaţie materială foarte bună, cărora le-a facilitat întâlniri cu tinerele care practică prostituţia".

Clienţii cereau ca fetele să aibă un anumit aspect fizic, iar acestea erau trimise în locurile stabilite de clienţi, de regulă hoteluri sau case particulare, uneori fiind însoţite chiar de către coordonatoare.

Din datele obţinute de anchetatori până în prezent a rezultat că sumele de bani încasate din practicarea prostituţiei erau împărţite între tinerele care practicau prostituţia şi coordonatorii grupării.

Astfel, tariful minim perceput de corodonatorii reţelei era de 250 - 300 euro pentru fiecare tânără solicitată în vederea prestării serviciilor sexuale.

1.000 de euro pentru "premiante", mai multe fete deodată pentru clienţii potenţi financiar

Existau însă şi cazuri când tarifele minime ajungeau la 1.000 de euro, atunci când era solicitată o tânără ce era considerată "premiantă" sau de nota 10.

Totodată, existau situaţii în care "clienţii potenţi financiar" apelau la coordonatorii reţelei pentru mai multe tinere deodată, cu care să-şi petreacă vacanţele în străinătate. Costurile erau suportate în totalitate de client, astfel că sumele plătite ajungeau la câteva mii de euro.

3.000 de euro pentru virgine

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că Andreea Marta câştiga şi 10.000 de euro într-un sejur la Monte Carlo, din traficarea fetelor racolate pentru a bine dispune bărbaţii bogaţi.

Potrivit surselor citate, Marta făcea "comenzi pentru virgine" în Republica Moldova, pentru care se plăteau şi câte 3.000 de euro, iar în Bucureşti gruparea ce trafica fetele obţinea şi 10.000 de euro.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite