Vila lui Ceauşescu de la Predeal nu are căutare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vila de Protocol a lui Nicolae Ceauşescu din Predeal. FOTOArtmark
Vila de Protocol a lui Nicolae Ceauşescu din Predeal. FOTOArtmark

Proprietatea a fost introdusă pe piaţa imobiliară încă de la începutul acestui an, dar până acum nu a fost găsit niciun cumpărător.

Preţul de pornire al vilei de la Predeal este de 300.000 de euro. Mai mulţi români avuţi au vizitat vila şi s-au arătat interesaţi de proprietate, dar până acum niciunul nu a făcut o oferă fermă, scrie bizbrasov.ro.

Vila de la Predeal a fost construită încă din 1927 şi a devenit  în anii ´50 prima reşedinţă din Predeal a lui Nicolae Ceauşescu, încă de pe vremea când era ministru adjunct al Ministerului Apărării Naţionale şi şef al Direcţiei Superioare Politice a Armatei. Zona în care este amplasată vila este cea a locuinţelor de protocol, în apropiere aflându-se şi vila de protocol folosită de fostul şef al statului, Traian Băsescu.

Casa are o suprafaţă de 256 de mp, dar şi un teren de 1350 de metri pătraţi şi a purtat numele de Vila Vânătorul. Vila a fost în stare excelentă până în 1990, dar odată cu prăbuşirea regimului communist a rămas în paragină.  Acum 12 ani a fost cumpărată de un om de afaceri braşovean care a renovat-o complet.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite