VIDEO Valentin Luca, „magicianul cocktail-urilor“, merge în finala „Românii au talent“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul barman din Braşov a impresionat o ţară întreagă cu un spectaculos show de flair, în ultima semifinală a concursului de talente de pe Pro TV.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Patru braşoveni de excepţie merg în finala „Românii au talent"!

Rebeca Neacşu merge în finala „Românii au talent"! Minunea de copil a impresionat întreaga ţară cu vocea sa puternică

VIDEO Trupa „Ballance", în finală la „Românii au talent" / Care este secretul lor?

VIDEO Severineanul Marian Vasilescu a frânt inimile telespectatoarelor, dar nu va merge în finala „Românii au talent“

După muncă şi răsplată. Cam aşa s-ar traduce efortul braşoveanului Valentin Luca, care a impresionat publicul în ultima semifinală de la „Românii au talent“. Potenţialul şi spectaculosul mod în care a făcut cocktail-uri l-au trimis pe Vali în finală.

Chiar dacă a fost ultimul concurent din cei 48 de semifinalişti de la „Românii au talent“, toată ţara l-a votat pe Vali, „magicianul cocktail-urilor“. Pentru semifinală, barmanul braşovean a ales să „învârtă de două ori sticlele“, lucru care a făcut show-ul său şi mai spectaculos.

În urma show-ului Vali Luca a oferit tuturor efectul de a vedea dublu. Asta nu pentru că publicul ar fi consumat băuturi alcoolice, ci pentru că show-ul de flair a fost unul inedit.

URMĂREŞTE AICI NUMĂRUL LUI VALI LUCA

La sfârşitul numărului de flair, Mihai Petre, Andra şi Andi Moisescu au primit câte un cocktail din partea lui Vali Luca. „Ăsta este adevăratul spectacol. Asta e arta prezentată aşa cum orice artist ar trebui să o facă“, a spus Mihai Petre. Andra, care a primit pentru a doua oară un cocktail din partea braşoveanului, a confirmat că Vali a făcut un adevărat spectacol. „Ne-ai lăsat mască. Nici nu mai avem cuvinte să te lăudăm“, a continuat solista.

Andi Moisescu a mărturisit că show-ul oferit de Valentin Luca este mai mult decât şi-a putut imagina că poate exista. „Am crezut că aşa ceva nu există. M-ai parcat definitiv. Am văzut cel mai mare spectacol, pe care niciodată nu l-am crezut posibil“, i-a transmit Andi barmanului. 

Alături de trupa Ballance şi de solista Rebeca Neacşu din Braşov, şi Valentin Luca va trebui să arate în finala de pe 25 aprilie că merită să câştige premiul de 120.000 de lei.

Valentin Luca a început să îndrăgească meseria de barman imediat după ce a urmărit filmul „Cocktail“, cu Tom Cruise. Aşa s-a hotărât să investească în cursuri de pregătire şi să-şi sacrifice multe ore din zi pentru a se antrena în a face „jonglerii“ cu sticle şi shake-uri. CITEŞTE AICI ÎNTREAGA POVESTE A BARMANULUI VALENTIN LUCA

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite