VIDEO Patru braşoveni de excepţie merg în finala „Românii au talent“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Rebeca Neacşu, „prinţesa cu voce de aur“; Valentin Luca, „magicianul cocktail-urilor“ şi acrobaţii Dan Tăzlăuanu şi Constantin Ciubotaru, care alcătuiesc trupa Ballance, sunt cei patru braşoveni care au impresionat o ţară întreagă şi care se numără printre finaliştii de la „Românii au talent". Cei patru braşoveni se vor lupta pentru premiul de 120.000 de euro, luni, 25 aprilie.

CITEŞTE ŞI:

Rebeca Neacşu merge în finala „Românii au talent"! Minunea de copil a impresionat întreaga ţară cu vocea sa puternică

VIDEO Severineanul Marian Vasilescu a frânt inimile telespectatoarelor, dar nu va merge în finala „Românii au talent“

Toţi reprezentanţii Braşovului au trecut de semifinalele concursului „Românii au talent“ şi au nevoie de susţinerea noastră în finala din 25 aprilie.

Braşoveanca Rebeca Maria Neacşu, de doar şapte ani, a impresionat întreaga ţară cu vocea ei de aur. Vocea sa puternică şi chipul său angelic au impresionat românii din întreaga ţară, care au votat-o, oferindu-i posibilitatea să participe în finala concursului de talente.

image

Chiar dacă are numai 7 ani micuţa solistă, originară din Braşov, a reuşit să-şi atragă o mulţime de fani. În semifinala concursului de la Pro TV „prinţesa cu voce de aur" a ales să interpreteze o arie destul de grea, dar care nu i-a dat bătăi de cap. Imediat după ce a cântat ca un înger, toţi românii care au urmărit-o au decis că merită să ajungă în finala concursului şi chiar să câştige marele premiu de 120.000 de euro.

ASCULTĂ AICI MELODIA „AVE MARIA“ CU CARE A INTRAT ÎN FINALĂ

Rebeca este elevă în clasa I şi adoră să cânte. Ea reuşeşte să cucerească pe toată lumea cu zâmbetul şi frumuseţea sa, dar şi cu glasul ei puternic. Până acum, Rebeca a reuşit să adune zeci de diplome, medalii şi trofee la concursurile de muzică pentru copii, iar acum aspiră la premiul cel mare de la „Românii au talent".

CITEŞTE AICI POVESTEA PRINŢESEI CU VOCE DE ÎNGER

Show dublu de flair

Tânărul barman din Braşov a impresionat o ţară întreagă cu un spectaculos show de flair, în ultima semifinală a concursului de talente de pe Pro TV. Potenţialul şi spectaculosul mod în care a făcut cocktail-uri l-au trimis pe Vali în finală.

VIDEO Valentin Luca, „magicianul cocktail-urilor", merge în finala „Românii au talent"!

image

Chiar dacă a fost ultimul concurent din cei 48 de semifinalişti de la „Românii au talent", toată ţara l-a votat pe Vali, „magicianul cocktail-urilor". Pentru semifinală, barmanul braşovean a ales să „învârtă de două ori sticlele", lucru care a făcut show-ul său şi mai spectaculos. În urma show-ului Vali Luca a oferit tuturor efectul de a vedea dublu. Asta nu pentru că publicul ar fi consumat băuturi alcoolice, ci pentru că show-ul de flair a fost unul inedit.

URMĂREŞTE AICI NUMĂRUL LUI VALI LUCA

Valentin Luca a început să îndrăgească meseria de barman imediat după ce a urmărit filmul „Cocktail“, cu Tom Cruise. Aşa s-a hotărât să investească în cursuri de pregătire şi să-şi sacrifice multe ore din zi pentru a se antrena în a face „jonglerii“ cu sticle şi shake-uri. 

CITEŞTE AICI POVESTEA BARMANULUI CARE A IMPRESIONAT TOATĂ ROMÂNIA

„Mâini în mâini“, show unic în România

Acrobaţii braşoveni Dan Tăzlăuanu (25 de ani) şi Constantin Ciobotaru (25 de ani), care alcătuiesc trupa „Ballance" au uimit o ţară întreagă cu show-ul lor „mâini în mâini“, unic în România. Sutele de ore de pregătire, perseverenţa şi imensul efort depus de braşovenii din trupa „Ballance" a fost răsplătit, din plin, la „Românii au talent".

VIDEO Braşovenii din trupa „Ballance", în finala „Românii au talent". Unicul show „mâini în mâini" a impresionat întreaga ţară

image

Tinerii acrobaţi au prezentat un număr complex de exerciţii „mâini în mâini", o combinaţie de mişcări impresionantă, care a durat trei minute. Pentru că nu există niciun fel de spectacol de acest gen în România şi pentru că au dovedit pentru a doua oară că au talent, Dan şi Constantin speră ca în finală să câştige premiul cel mare de la „Românii au talent", în valoare de 120.000 de euro.

VEZI AICI PRESTAŢIA ACROBAŢILOR BRAŞOVENI ÎN SEMIFINALĂ

Constantin şi Dan se cunosc de la vârsta de patru ani, de când au început să meargă la gimnastică şi aveau acelaşi antrenor. În ianuarie 2004 a luat naştere trupa „Ballance", iar cei doi braşoveni au început să se antreneze singuri.

CITEŞTE AICI ÎNTREAGA POVESTE A CELOR DOI ACROBAŢI BRAŞOVENI

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite