VIDEO Numărul oferit de trupa „Ballance“ în Marea Finală „Românii au talent“a fost favoritul lui Mihai Petre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Tăzlăuanu şi Constantin Ciobotaru, cei doi acrobaţi braşoveni care alcătuiesc trupa „Ballance", au oferit un număr „mâini-în-mâini" care a lăsat o ţară întreagă cu sufletul la gură.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Braşoveanca Rebeca Neacşu, prima concurentă din Marea Finală „Românii au talent"

VIDEO Braşoveanul Valentin Luca, un adevărat showman în Marea Finală „Românii au talent"

Acrobaţii de 25 de ani, originari din Braşov, au dovedit în Marea Finală de la „Românii au talent“ că munca şi ambiţia te duc mereu acolo unde îţi doreşti.

CITEŞTE AICI POVEŞTILE CELOR DOI ACROBAŢI BRAŞOVENI

„Cele mai frumoase momente din zi sunt acelea când suntem pe scenă. Ne antrenăm foarte mult“, spuneau cei doi gimnaşti înainte de a păşi, în această seară, pe scenă.

VEZI AICI NUMĂRUL CELOR DIN TRUPA BALLANCE

Pentru finală, braşovenii din trupa „Ballance“ au pregătit un număr „mâini-în-mâini" extraordinar.

Mihai Petre a mărturisit că numărul celor doi este favoritul său, de până acum, din finală.  „E incredibil ce aţi făcut în seara asta. Voi nu ne-aţi arătat doar că aveţi talent, ci şi că ştiţi să îl cultivaţi prin muncă. Sunteţi numărul meu favorit de până acum. M-aţi impresionat cu adevărat“, a spus Mihai Petre.

VIDEO Braşovenii din trupa „Ballance", în finala „Românii au talent". Unicul show „mâini în mâini" a impresionat întreaga ţară

Andra a spus că Dan şi Constantin merită toate aplauzele românilor şi că sunt minunaţi, iar Andy a ţinut să mărturisească cât de multe emoţii îi dau cei doi atunci când „sunt în aer“. „Parcă e mult mai uşor cu avionul decât să mă uit la voi, la numărul vostru care mă ţine cu sufletul la gură“, a spus Andy.

VEZI AICI CUM ÎI POŢI SUSŢINE PE CEI PATRU BRAŞOVENI AJUNŞI ÎN FINALĂ

Câştigătorului primului sezon „Românii au talent“ este Adrian Ţuţu. Tânărul orfan a compus texte emoţionante pe care le-a cântat în ritm de hip-hop. Viaţa acestuia s-a schimbat astăzi, după ce a câştigat marele premiu de 120.000 de euro, dar mai ales notorietate. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite