VIDEO Gică Craioveanu: „Sunt convins că Pepe Murcia va face treabă bună la FC Brașov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bun cunoscător al fotbalului din Spania, fostul mare internațional român, Gică Craioveanu, care a evoluat în trecut la Villarreal, Real Sociedad și Getafe, a vorbit în termeni laudativi despre noul antrenor de la FC Brașov, „Pepe“ Murcia.

„Pepe Murcia este un antrenor destul de bun, a fost la foarte multe echipe și are mare experiență. Din câte știu eu și cum îl cunosc, Pepe Murcia este un tip mișto în tratamentul cu jucătorii. Foarte multă lume mi-a zis lucruri foarte frumoase despre el.

Eu zic că este o variantă foarte bună pentru FC Brașov. Dacă jucătorii vor prinde repede stilul lui de a antrena, eu zic că va face treabă bună acolo, mai ales că Brașovul are echipă destul de bună“, a declarat Gică Craioveanu, la emisiunea Fotbal European, de la Digi Sport.

Jose Murcia Gonzales a atins apogeul carierei lui de antrenor pe banca tehnică a formației Atletico Madrid, în sezonul 2005/2006. Pe când pregătea pe Atletico, „Pepe“ Murcia a reușit să o învingă pe Barcelona, chiar pe Camp Nou, cu 3-1.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite