VIDEO Braşovul susţine Vali Luca în semifinala „Românii au talent“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, braşovenii de toate vârstele, îi ţin pumnii barmanului Valentin Luca, care va concura în semifinala „Românii au talent“.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Valentin Luca, „magicianul cocktail-urilor", merge în finala „Românii au talent"!

Rebeca Neacşu merge în finala „Românii au talent"! Minunea de copil a impresionat întreaga ţară cu vocea sa puternică

VIDEO Trupa „Ballance", în finală la „Românii au talent" / Care este secretul lor?

Braşoveanul Valentin Luca, de 25 de ani, a fost repartizat în ultima semifinală a concursului de talente de la Pro TV. Concurentul din Braşov a reuşit să „ameţească" în mod inedit sticlele şi shake-urile în faţa juriului, motiv pentru care a primit şansa de a demonstra că merită să ajungă în finala concursului. Aşa cum a obişnuit publicul, barmanul va oferi, diseară, un show de flair impresionant.

VEZI MAI JOS SHOW-UL DE FLAIR CARE L-A ADUS ÎN SEMIFINALĂ

Prietenii lui Valentin Luca, dar şi alţi susţinători ai barmanului braşovean, sunt invitaţi în această seară, de la ora 20.30, în Ritmo Cafe & Wine să-şi susţină favoritul în semifinală. Plasmele vor funcţiona în Ritmo Cafe, astfel încât ţoţi cei prezenţi vor putea viziona show-ul de flair şi îşi vor putea vota preferatul.

Pe lângă rude şi prieteni, pe reţelele de socializare, Valentin a reuşit să-şi adune o mulţime de susţinători. Cu toţii stau în această seară cu sufletul la gură şi îi transmit acelaşi lucru: „Susţinem Valentin Luca în semifinala «Românii au talent»!".

Valentin Luca, maestru de flair

Tânărul, desemnat cel mai bun barman din România, face jonglerii cu sticle de trei ani, iar până acum a participat la peste 60 de competiţii naţionale şi internaţionale de flair. Vali este şi triplu campion naţional „Bar Master Comeptition", la concursul care se desfăşoară anual, în sistem ligă, cu patru etape.  CITEŞTE AICI POVESTEA BARMANULUI VALENTIN LUCA

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Patru braşoveni de excepţie merg în finala „Românii au talent"!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite