VIDEO Bătaie în autobuz. Un tânăr a fost lovit cu pumnii şi ţeava unui aspirator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toată scena s-a petrecut în autobuz. FOTO Andrei Paul
Toată scena s-a petrecut în autobuz. FOTO Andrei Paul

Bătaia a avut loc într-un autobuz care circula pe linia 6 din Braşov şi totul a pornit după ce un călător a reclamat că i s-a furat telefonul mobil.

Toată scena a fost filmată de un călător. Un braşovean a observat că i s-a furat telefonul mobil şi a dat vina pe u7n tânăr şi el cătător în autobuz. Imediat presupusul hoţ a fost înconjurat de trei bărbaţi care au început să îl lovească şi să îl acuze că a luat telefonul. La un moment dat tânărul este lovit cu ţeava unui aspirator. Deşi susţinea că nu el este autorul furtului tânărul a încasat câteva lovituri. 

Scenele s-au derulat sub ochii celorlalţi pasageri care nu au intervenit. Oamenii aflaţi în autobuz i-au rugat pe agresori să nu îl mai lovească pe tânăr şi să aştepte să vină poliţia. În acelaşi timp victime se ruga să fie lăsat în pace şi se jura că nu a furat nimic. Nici şoferul nu a oprit şi şi-a continuat traseul.

 Toată povestea trebuie acum descâlcită de poliţişti. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, Comisar şef Liviu Naghi, s-au depus mai multe plângeri, iar acum se fac cercetări pentru a se stabili ce s-a întâmplat de fapt şi cine sunt vinovaţii în acest caz. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite