Vezi aici care este secretul longevităţii căpitanului de 37 de ani de la FC Braşov, Robert Ilyes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 37 de ani, a jucat titular în toate cele 27 de etape din actualul sezon şi a marcat de 8 ori. Robert Ilyeş, căpitanul braşovenilor, a mărturisit că face eforturi pentru a fi în formă şi că fotbalul, cu tot ce înseamnă antrenament şi recuperare, îi ocupă cea mai mare parte a unei zile.

„Sunt cel mai bătrân fotbalist din Liga 1 şi mă mândresc cu asta. Dacă mă mai ajută organismul, sper să mai pot juca 2-3 ani“, a mărturisit Ilyeş pentru Click!, referindu-se la fotbaliştii care au jucat în acest sezon, pentru că altfel el e depăşit cu un an de Coroian de la Bistriţa, care însă n-a apucat să evolueze din cauza unei accidentări.

Ilyeş explică în ce mod reuşeşte să se menţină la nivel înalt:Recuperarea e cea mai importantă. După fiecare antrenament stau o oră-o oră jumătate la masaj, apoi mă bag în bazinul cu apă caldă şi în cel cu apă rece. Nu plec niciodată de la stadion până nu simt că sunt bine din punct de vedere fizic.

În funcţie de meciurile din etapă, mă duc la Paradisul Acvatic şi fac saună şi câteva bazine. Asta mă relaxează cel mai mult. Îmi revin complet după o vizită la Paradis“.

Citeşte aici mai multe amănunte

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite