Unul dintre motivele pentru care Poiana Braşov este o staţiune scumpă. Imagini unice surprinse de salvamontişti FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini superbe surprinse în Poiana Braşov FOTO Salvamont Braşov
Imagini superbe surprinse în Poiana Braşov FOTO Salvamont Braşov

Salvamontiştii braşoveni au surprins mai multe imagini de o frumuseţe rară, pe care le-au postat pe pagina de Facebook pentru a-i atrage pe pârtii pe cei care încă nu au ajuns la schi.

Salvamontiştii braşoveni au postat un mesaj şi mai multe fotografii din Poiana Braşov care confirmă încă o dată că avem o ţară de o frumuseţe rară. 

„Pentru toţi cei care nu aţi ajuns nici până la această oră pe pârtie, iată ce aţi pierdut!”, au scris salvamontiştii din Poiană

GALERIE FOTO DIN POIANA BRAŞOV

Cele câteva fotografii postate de salvamontişti surprind muntele şi copacii acoperiţi de zăpadă, precum şi cerul, surprins în jocuri de lumini şi umbre, cu soarele care pătrunde printre nori şi creează imaginile care fac ca o vacanţă la munte să fie preferată de foarte mulţi români. 

De vineri, domeniul schiabil este deschis pentru iubitorii sporturilor de iarnă şi aceştia au luat cu asalt pârtiile din Poiană. Deja s-au petrecut şi câteva accidente, motiv pentru care salvamontiştii le-au transmis schiorilor să respecte regulile ca să se poată bucura deplin de peisajele minunate din aceste zile. 

De asemenea, iubitorii muntelui prezenţi în aceste zile în Masivul Postăvaru nu trebuie să neglijeze felul echipamentul, care este extrem de important pentru petrecerea unei zile frumoase. Acesta trebuie să fier comod şi în straturi, încât turiştii să se poată mişca în voie şi să nu le fie frig. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Anda Adam, început de vacanţă cu o bătaie în holul hotelului din Poiana Braşov

Implicată într-o bătaie în holul unui hotel de lux din Braşov, Anda Adam nu este la prima ceartă publică. În ce scandaluri a mai fost implicată cântăreaţa

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite