Un violator recidivist are de stat 14 ani şi 4 luni la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai întâi a violat o femeie în urma cu patru ani. Judecătoria Panciu l-a condamnat la 4 ani de închisoare şi plata a 10.000 de lei pentru victimă. Tribunalul Vrancea a fost mai milostiv. A menţinut pedeapsa, dar a suspendat executarea pedepsei cu o perioadă de probă de şase ani.

Numai că individul nu s-a potolit. De data asta a siluit, anul trecut, o minoră de la Centru de primire în regim de urgenţă „Domino”din Codlea. Numai că judecătorii Curţii de Apel Braşov au aplicat legea luând în considerare gravitatea faptei acestui individ.

Mai mult, pedeapsa pronunţată vineri în cazul lui Marius Cosmin Adronache a fost chiar mai mare decât cea stabilită de magistraţii de la Judecătoria Braşov. Aceştia l-au condamnat la 10 ani şi 4 luni închisoare (compusă din pedeapsa principală cea mai grea de 9 ani închisoare la care s-a adăugat sporul obligatoriu de 1/3 din cealaltă pedeapsă principală, respectiv 1 an şi 4 luni închisoare). La pedeapsa principală rezultantă stabilită de magistraţi (10 ani şi 4 luni închisoare) s-a adăugat pedeapsa stabilită prin sentinţa penală nr. 1882/2012 a Judecătoriei Focşani, inculpatul urmând să execute pedeapsa principală rezultantă finală de 14 ani şi 4 luni închisoare.

Mai mult, individul este obligat şi la plata sumei de 50.000 lei cu titlu de daune morale pentru minoră. Sentinţa este definitivă

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite