Un tânăr beat criţă şi fără permis s-a răsturnat cu maşina pe DN 1 A la Săcele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a ajuns apoi direct în şanţ. El are acum dosar penal pentru trei infracţiuni.

Accidentul s-a produs azi noapte pe DN 1 A la Săcele. Tânărul de 25 de ani s-a urcat la volan deşi era băut bine şi nu avea permis de conducere. A luat cu el şi un prieten, la fel de inconştient şi au pornit cu viteză la drum. Nu au apucat să meargă decât câţiva kilometri. Şoferul de ocazie a pierdut controlul maşinii într-o curbă şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului. A scăpat fără nicio zgârietură, dar şi-a băgat prietenul în spital. Din fericire acesta este în afara oricărui pericol.

Analizele au arătat că tînărul aflat la volan avea o concentraţie de 0,76 mg/L alcool pur în aerul expirat. El s-a ales acum cu dosar penal. „În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, conducere pe drumul public a unui autovehicul  fără a poseda permis de conducere şi conducere pe drumul public a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite