Un muncitor a fost grav rănit într-un incendiu la Sânpetru UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Focul a izbucnit în această dimineaţă, în jurul orei 07.30, la o baracă situată pe strada Primăverii nr. 160.

Update 12.50 Incendiul s-a declanşat după ce unul dintre muncitori a vrut să aprindă focul în sobă cu benzină.

„Din primele verificări efectuate, împreună cu colegii de la ISU Braşov, a rezultat faptul că, în jurul orei 07.00, unul dintre ei, în vârstă de 28 ani, a intenţionat să aprindă focul în soba din baracă, utilizând benzină, fapt ce a dus la izbucnirea unui incendiu, care s-a extins apoi, construcţia din lemn arzând în totalitate. Celelalte două persoane aflate în baracă au reuşit să iasă imediat după izbucnirea incendiului, ulterior revenind şi reuşind să îl scoată şi pe colegul lor, care a fost transportat apoi la spital, având arsuri pe corp", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviua Naghi.

În momentul izbucnirii incendiului, în baracă se aflau trei muncitori, care fuseseră angajaţi să lucreze la un imobil aflat în construcţie. Doi dintre ei au reuşit să se salveze, dar al treilea muncitor s-a ales cu arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale ale ISU Braşov, un echipaj SMURD şi o ambulanţă. Flăcările au fost stinse, iar muncitorul rănit a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Braşov. Se pare că focul ar fi izbuncit de la o sobă aflată în baracă

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite