Un elev drogat a căzut de la etajul doi al camerei de cămin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul era elev la Colegiul Aurel Vijoli din Făgăraş
Tânărul era elev la Colegiul Aurel Vijoli din Făgăraş

Băiatul de 17 ani a ajuns la Spitalul din Târgu Mureş, dar medicii spun că leziunile sale sunt foarte grave şi are şanşe mici de supravieţuire.

Băiatul era elev în clasa a XI-a la Colegiului Tehnic „Aurel Vijoli“ din Făgăraş. Potrivit primelor cercetări consumase substanţe halucinigene înainte  să se prăbuşească de le fereastra internatului. Se pare că acest consum de droguri era o obişnuiţă pentru adolescent, dar şi pentru alţi colegi, deşi oficial nu spune nimeni acest lucru.  După ce căzut, tânărul a fost găsit în agonie în faţa clădirii şi a fost dus de urgenţă la Spitalul din Târgu Mureş, dar medicii spun că şansele de supravieţuire sunt mici.

Poliţiştii şi procurorii au demarat o anchetă în acest caz. „Deocamdată, se fac cercetări in rem, cu privire la faptă, încă nu s-a început urmărirea penală cu privire la vreun suspect. Urmează a se stabili cine se face vinovat de săvârşirea acestei infracţiuni“, a declarat Florin Postolache, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite