Un conflict spontan la Predeal a dus la moartea unui om

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile
Agresorul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, la data de 3 martie 2017, începerea urmăririi penale faţă de Ciprian Dumitriu, pentru infracţiunea de „loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”.

La data de 4 martie 2017, inculpatul, aflat în stare de reţinere, a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

„Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în ziua de 17 februarie 2017, în jurul orelor 20.00, în timp ce se aflau în faţa unui chioşc alimentar din oraşul Predeal, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a împins-o cu braţele pe victima M. D.-P., care s-a împiedicat, a căzut şi s-a lovit cu capul de pavajul din piatră, suferind o leziune traumatică care i-a cauzat decesul în data de 1.03.2017”, a precizat procurorul Adrian Aldea cum s-au petreecut faptele.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. 

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie  Braşov – Serviciul de Investigaţii Criminale.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite