Un braşovean a fost ales în fruntea Federaţiei Române de Fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Octavian Goga, a câştigat alegerile pentru funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

Braşoveanul Octavian Goga este noul vicepreşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, responsabil cu fotbalul amator. Această funcţie a rămas vacantă după ce Vasile Avram a fost numit în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Pentru funcţia de vicepreşedinte, contracandidatul lui Octavian Goga a fost Silviu Crângaşu (AJF Prahova). Braşoveanul a câştigat detaşat, fără emoţii, primind 33 de voturi din partea preşedinţilor de AJF din toată ţara, în timp ce Crângaşu a primit doar opt voturi.

Întrucât este vorba despre o funcţie foarte importantă, responsabilitatea este pe măsură. Am experienţă mare ca preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal şi ca observator la meciurile din Liga I, astfel că sunt convins că nu voi avea probleme ca vicepreşedinte“, a declarat Goga, cel care nu mai are dreptul să fie observator la partidele din Liga I. 

Viitori arbitri printre liceeni

Ca primă măsură pe care o va lua în calitate de vicepreşedinte al FRF, Octavian Goga va propune ca la orele de educaţie fizică din licee să se predea şi regulamentul jocului de fotbal. Apoi, după terminarea cursurilor, elevii pot urma cursuri de specialitate prin care să devină arbitri profesionişti.

Totodată, se vor lua măsuri suplimentare pentru siguranţa arbitrilor la meciurile din ligile IV şi V. Astfel, dacă un suporter sau un jucător va agresa în vreun fel un arbitru, jocul va fi oprit în secunda următoare, agresorul va fi suspendat doi ani, iar clubul de la care provine respectivul va fi nevoit să plătească o amendă de 1.000 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite