Un adolescent din Braşov a încercat să fure o mașină și l-a atacat pe şofer cu o macetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Braşov un adolescent de 17 ani a fost reţinut după ce a încercat să fure un autoturism, atacându-l pe şofer cu o macetă.

Atac cu maceta la Braşov, captura video ProTV
Atac cu maceta la Braşov, captura video ProTV

Miercuri seara, în zona Răcădău - Spitalul Judeţean din municipiul Braşov, un bărbat a fost atacat imediat ce a coborât din maşina pe care o parcase. Agresorul, care ulterior s-a dovedit a fi un minor în vârstă de 17 ani, l-a ameninţat pe şofer cu o macetă şi s-a urcat în maşină, încercând să o fure.

Proprietarul a reuşit să îl tragă afară pe atacator şi au căzut amândoi la pământ, unde au continuat să se lovească. Bărbatul a fost rănit cu maceta la mâna stângă, dar este în afara oricărui pericol. Victima, în vârstă de 60 de ani, spune că a avut noroc că purta haine groase şi maceta nu a străpuns prin acestea. Adolescentul care l-a atacat, a fugit.

„Persoana de sex masculin, în vârstă de 17 ani, a acostat o altă persoană de sex masculin imediat după ce şi-a parcat autoturismul în zona Răcădău - Spitalul Judeţean din municipiul Braşov. Pentru a obţine cheile autoturismului, minorul a ameninţat-o pe victimă cu maceta pe care o avea asupra sa şi a reuşit să pătrundă în autoturism, însă persoana vătămată l-a tras în exterior, ambele persoane cazând la sol. În cadrul acestui conflict, persoanei vătămate i-au fost provocate leziuni prin tăiere asupra degetelor de la mâna stânga, precum şi asupra hainelor pe care le purta. Văzând că nu reuşeşte ceea ce şi-a propus, minorul a fugit de la faţa locului, fiind ulterior prins de către organele legii”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, citat de Agerpres.

În scurtă vreme, în cursul serii de miercuri, adolescentul de 17 ani a fost identificat de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore.

„În baza materialului probator, existent până la acest moment, tânărul de 17 ani, din municipiul Brașov, a fost reținut pentru o perioada de 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a fi dispuse măsurile legale”, a transmis IPJ Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite