Topul celor mai trăsnite reclamaţii ale braşovenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Omul s-a supărat foarte tare când pastilele nu au avut efect. FOTO Arhivă
Omul s-a supărat foarte tare când pastilele nu au avut efect. FOTO Arhivă

Printre cele mai haioase reclamaţii se numără cele referitoare la anumite stimulente de potenţă, dar şi la jucăriile sexuale.

Una dintre cele mai haioase reclamaţii de la Protecţia Consumatorului a fost a unui braşovean nemulţumit de păpuşa gonflabilă pe care o cumpărase de la un sex shop. Omul s-a plâns că partenera sa de dezumflă chiar dacă are dopul montat. În plus, nemulţumirea domnului a fost şi mai mare atunci când a observat că „domnişoara“ nu seamănă deloc cu poza de pe ambalaj. El s-a mai plâns că nu i s-au dat nici instrucţiuni de folosire şi că nu îi place cum arată noua sa „prietenă“, cea de pe ambalaj fiindu-i mult mai pe plac.

Nemulţumit de pastilele de potenţă

Un pensionat din Târgu Secuiesc şi-a dat un sfert din pensie (300 de lei) pe nişte pastile pentru creşterea potenţei, sperând că va petrece o noapte de neuitat alături de aleasa inimii. Însă, din păcate, organismul nu l-a ascultat. Dezamăgit că pastilele pentru potenţă achiziţionate dintr-un magazin din Târgu Secuiesc nu şi-au făcut efectul, cumpărătorul a reclamat la Protecţia Consumatorului Braşov producătorul medicamentului.  Reclamaţia lui a fost analizată, dar pastilele nu aveau nicio problemă.

Papagali ghinionişti

Un braşovean a reclamat că un magazine de animale de companie îi vinde păsări bolnave. Omul a cumpărat doi papagali într-o lună, dar păsările nu au supravieţuit mai mult de două săptămâni. S-a dovedit în final că săracii papagali nu aveau nicio boală, dar că stăpânul le dădea prea mult de mâncare.

Vecinii sunt de vină

Protecţia Consumatorului mai este asaltată şi de reclamaţii de la persoane care se cred urmărite. Unii braşoveni au reclamat că vecinii vor să-i otrăvească, alţii că autorităţile le-au implantat cipuri de urmărire, iar alţii că au telefoanele ascultate şi li s-au montat microfoane în pereţi.

Reclamaţii ciudate şi la 112

Multe persoane sună fără a avea o urgenţă, adresează injurii operatoarelor, râd, pun muzică sau nu vorbesc. Se solicită informaţii despre numere de telefon, se cere legătura cu diverse instituţii sau persoane publice ori se solicită sfaturi medicale. Recordul la telefoane l-a bătut un braşovean care, într-o singură zi, a sunat de 700 de ori la 112.

Cea mai ciudată reclamaţie a fost o unei femei care a sunat de mai multe ori şi a cerut ajutor pe motiv să îi intră şerpi în casă, care fac multe gălăgie şi ea nu se poate odihni. S-a dovedit ulterior că femeia avea problem pishice.

La 112 mai sună şi doamne singure care speră să le răspundă un operator bărbat căruia încep să îi facă diverse complimente şi să-I dea întâlnire. Printre cele mai cunoscute replici sunt acelea că au o urgenţă medical deoarece au inima în flăcări sau că au nevoie de pompieri deoarece sunt fierbinţi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite