Târgul de Cariere ajunge la Braşov. 35 de firme îi caută pe viitorii angajaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La eveniment pot participa toţi braşovenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă. FOTOArhivă.
La eveniment pot participa toţi braşovenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă. FOTOArhivă.

Târgul de Cariereva fi la Braşov în 19 şi 20 octombrie. Evenimentul se va desfăşura la Casa Armatei.  Tot săptămâna aceasta este şi Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. Peste 1000 de locuri de muncă sunt puse la bătaie.

35 de angajatori de top vor participa la târgul unde se aşteaptă să vină, în cele două zile, 3000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Tinerii braşovenii vor avea posibilitatea de a interacţiona direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunităţile disponibile de pe piaţa forţei de muncă şi pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile. Printre cei mai cunoscuţi dintre angajatori se află: Arvato, Lidl, Quin, CCC, Ina Schaeffler, Preh, Schneider sau Vodafone. Program târgului este următorul: 19 octombrie între 10.00 şi 19.00 şi 20 octombri între 10.00 şi 16.00.

Tot în această săptămână, în 20 octobmrie, la sediul Centrului Regional pentru Formarea Profesională a Adulţilor din Braşov, str. Poienelor nr.5 (lângă Cantina Roman) se organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii de liceu sau facultate. Evenimentul începe la ora 9.00 şi sunt puse la bătaie 800 de joburi, majoritatea pentru studii medii. De asemenea sunt lucre de muncă şi în Germania în domeniul IT şi HoReCa.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite