Spargere de zile mari la un atelier de fierărie din Lunca Câlnicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii au golit atelierul şi au avut nevoie de două căruţe pentru a putea toate bunurile furate, în valoare totală de 10.000 de lei.

Suspecţii, şapte indivizi din Covasna, au acţionat în noaptea de 3 spre 4 decembrie, când au intrat în atelierul de fierărie din Lunca Câlnicului şi au sustras scule, unelte specifice pentru potcovirea cailor, o bicicletă și alte bunuri casnice, în valoare totală de 10.000 lei. Suspecţii au încărcat prada în două căruţe şi au dispărut. Când proprietarul a observat că nu mai are nimic în atelier a mers la Poliţie.

„În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificați și reținuți suspecții în acest caz, șapte covăsneni cu vârste cuprinse între 16 și 22 ani, dintre care cinci minori. Polițiștii au recuperat în totalitate bunurile sustrase, pe care le-au găsit la domiciliile suspecților, stabilindu-se că au fost transportate cu două atelaje hipo. Suspecții au fost prezentați ieri Judecătoriei Brașov, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pe 29, respectiv 19 zile pentru minori", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite