Şoferul de la Zărneşti care a nenorocit două suflete este dat în urmărire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de 6 ani este în stare gravă la Spitalul Clinic din Mureş, iar o femeie, de 82 de ani s-a stins la Spitalul din Braşov. Cele două au fost victimele unui tragic accident, petrecut ieri, pe drumul dintre Zărneşti şi Plaiul Foii. Şoferul nu avea permis, iar maşina era împrumutată.

CITIŢI ŞI:

Şoferul ucigaş de la Zărneşti a fost arestat în lipsă

Una dintre victimele din accidentul de la Plaiu Foii a murit

FOTOGALERIE DE LA ACCIDENT, AICI

Tragedia s-a produs din cauza unui tânăr inconştient. Marian Gheorghe Dan, de 34 de ani a petrecut cu mai mulţi prieteni la un grătar. La un moment dat a luat maşina unui amic, un BMW X5. Nu s-a gândit niciun moment la faptul că nu a permis şi nici experienţă la volan. A apăsat cu putere pedala de acceleraţia şi a pornit într-o cursă nebună pe şosea. Într-o curbă, bolidul a scăpat de sub control şi s-a izbit puternic de un autoturism Renault, în care se aflau fetiţa de 6 ani, Alexandra Daria Dina, bunicii ei şi doi prieteni de familie. Cei cinci petrecuseră Rusaliile la Braşov şi se îndreptau spre Bucureşti.

Operată de urgenţă

Copila de 6 ani, Alexandra Daria Dina a fost rănită grav. Un elicopter SMURD a transportat-o de urgenţă la Târgu- Mureş. „Pacienta a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost supusă la o intervenţie chirurgicală. Evoluţia post operatorie este bună, iar medicii aşteaptă ca pacienta să se trezească. Medicii sunt optimişti. Pacienta se afla internată în clinica ATI Copii a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă", a precizat Lavinia Cosma, purtător de cuvânt al spitalului.

Din păcate, Săveanu Georgeta, o prietenă a familiei fetiţei şi pasageră în autoturism, s-a stins pe patul de spital.

Şoferul a fugit în pădure

Tânărul vinovat de tragedie a dispărut imediat după accident, împreună cu un amic. Cei doi au fugit în pădure şi sunt căutaţi  şi acum Poliţia Zărneşti. „Sunt filtre peste tot şi se fac scototociri atât în oraş cât şi prin împrejurimi. Colegii mei, ajutaţi de salvamontişti şi poliţişti comunitari l-au căutat toată noaptea. Sperăm să-l găsim cât mai repede. Nu are cum să fugă din ţară fiindcă buletinul şi paşaportul se află la noi", a spus subcomisarul Cosmin Giosanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov.

De la grătar la închisoare

Tânărul riscă ani grei de puşcărie pentru inconştienţa sa. „Pe numele lui s-a emis deja ordonanţă de reţinere, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărneşti a făcut propunere de arestare preventivă, în lipsă, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă în formă agravantă, părăsirea locului accidentului şi conducere fără permis", a mai spus subcomisarul Cosmin Giosanu.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite