Şoferul care a provocat accidentul mortal de pe DN 73 era beat. A fost reţinut, iar procurorii cer arestarea lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 29 de ani care a omorât un om duminică seară într-un accident produs între Râşnov şi Bran s-a urcat băut la volan. El este acuzat de ucidere din culpă şi va fi dus luni la Judecătoria Zărneşti cu propunere de arestare preventivă.

Accidentul s-a produs aseară pe DN 73 între Râşnov şi Bran. Şoferul vinovat, un tânăr de 29 de ani, se afla la volanului un Audi când a intrat pe contrasens şi a spulberat un Matiz. Şoferul nevinovat a murit pe loc. Tânărul care a provocat accidentul se urcase băut la volan.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un tânăr de 29 de ani conducea un autoturism, din direcţia Râşnov spre Cristian. Pe fondul consumului de alcool, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi autoturismul condus de el a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat,care a decedat. Tânărul a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest, care a indicat 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe în vederea stabilirii alcoolemiei“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Braşov.

Şoferul vinovat a fost reţinut, iar în această după amiază va fi prezentat Judecătoriei Zarneşti, cu propunere de arestare preventivă. El este acuzat de ucidere din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite