Şocant! O persoană şi-a pus capăt zilelor în arestul IPJ Braşov UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat încarcerat în arestul Poliţiei Braşov s-a spânzurat, în această după amiază.

ora 19.00

Tânărul de 19 ani împreună cu un cunoscut de 16 ani au sustras două scutere în valoare de 6000 de lei. Bunurile au fost apoi comercializate cu câte 50 de euro fiecare unor amatori de chilipiruri. Cei doi tineri erau suspectaţi şi că ar fi tâlhărit o braşoveancă de 51 de ani.

image

Bărbatul de 19 ani fusese reţinut, iar instanţa a decis astăzi să fie cercetat în continuare în stare de arest.

„La ora 15.55,unul dintre polițiștii arestului a intrat în camera respectivă și a descoperit cadavrul tânărului,spânzurat de țeava draperiei care desparte camera de grupul sanitar.Polițiștii au anunțat imediat Serviciul Ambulanță,un echipaj a sosit imediat în arest și a constatat decesul persoanei încarcerate.Din primele verificări efectuate,a rezultat faptul că tânărul a rupt coada de la cana metalică primită la încarcerare,cu care a tăiat  cearceaful așternutului,apoi a improvizat un laț și s-a spânzurat de țeava respectivă", a explicat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov. Tânărul de 19 ani, din Dumbrăviţa, era recidivist şi risca acum o pedeapsă de 18 ani pentru tâlhărie.

Conducerea IPJ Brașov a dispus declanșarea cercetării  disciplinare a șefului arestului precum și a polițiștilor din subordinea sa, care erau  de serviciu în timpul producerii evenimentului.

ora 17.00

Angajaţii Inspectoratului de Poliţie Braşov au avut parte de o descoperire macabră.

O persoană a fost găsită spânzurată în arestul IPJ Braşov.

Vom reveni cu amănunte

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite