Simplu act de prezenţă pentru Rulmentul Braşov la „U“ Jolidon?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rulmentul aşteaptă duelul decisiv cu HCM Buzău, din ultima etapă
Rulmentul aşteaptă duelul decisiv cu HCM Buzău, din ultima etapă

Într-un duel din etapa a XVII-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, CS Rulmentul Braşov va întâlni, în această seară, de la ora 17.00, în deplasare, pe „U" Jolidon Cluj-Napoca.

Dacă în sezoanele precedente, Rulmentul pornea clar cu prima şansă în meciurile cu Jolidon, situaţia s-a schimbat radical, clujencele fiind aproape sigure de victorie.

Partida este lipsită de miză pentru formaţia de la poalele Tâmpei, care îşi menajează cele mai importante handbaliste pentru confruntarea decisivă cu Rapid.

Astfel, pentru meciul cu formaţia din Gruia, Mariana Târcă nu se va putea baza pe Teodorescu şi Hamciuc, ambele accidentate, în timp ce Mojoiu şi Geapană vor fi menajate.

Vom încerca să ne prezentăm cât mai bine la Cluj şi important este să avem continuitate în evoluţii pozitive şi să legăm cât mai bine relaţiile de joc. Joldion este o formaţie extrem de puternică, iar noi nu ne gândim la victorie în această deplasare.

Important este să ne pregătim cât mai bine pentru confruntarea decisivă cu Rapid", a precizat antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă.  

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite