Se caută voluntari la Braşov

0
0
Centrul de Voluntariat Braşov recrutează voluntari pentru acţiunile din Braşov FOTO Adevărul
Centrul de Voluntariat Braşov recrutează voluntari pentru acţiunile din Braşov FOTO Adevărul

În perioada martie-aprilie 2017, Centrul de Voluntariat Braşov va desfăşura o amplă campanie de recrutare voluntari pentru proiectele din 2017”.

Centrul de Voluntariat Braşov recrutează voluntari în martie şi aprilie pentru acţiunile de voluntariat din Braşov.

Înfiinţat în 2008, Centrul de Voluntariat Braşov a iniţiat programe şi proiecte de voluntariat în nume propriu dar a colaborat cu un număr mare de organizaţii non-guvernamentale locale, naţionale şi internationale. De-a lungul timpului, în cadrul centrului s-au format generaţii de tineri care s-au implicat în proiecte creative şi unice în beneficiul comunităţii braşovene.

„Această campanie de recrutare se adresează tuturor braşovenilor indiferent de vârstă, pasiuni sau preocupări. Pentru noi este important să oferim celor care doresc să iasă din rutina personală, activităţi variate din domenii diferite: social, mediu, cultural, civic, sportiv. Voluntariatul înseamnă bucurie, entuziasm, dedicare dar şi dezvoltarea de abilităţi care ajută în carieră. În acelaşi timp, pentru persoanele care au ajuns la o anumită maturitate personală şi profesională înseamnă posibilitatea de a fi parte dintr-o comunitate unită care are nevoie de colaborare în schimbarea în bine”, a declarat Laura Istrate, coordonator proiecte la Centrul de Voluntariat Braşov.

În contextul în care există un număr considerabil de organizaţii non-guvernamentale active în Braşov, campania această de recrutare voluntari are ca scop crearea unei comunităţii puternice de voluntari care să aibă posibilitatea să se implice în proiecte diverse, cu beneficiari diferiţi pentru a contribui la rezolvarea unor situaţii specifice care poate fi rezolvată cu ajutorul voluntarilor.

Campania va consta în promovarea activităţilor de voluntariat în rândul tinerilor din liceele braşovene, studenţilor la diverse specialităţi, precum şi angajaţilor diverselor companii care îşi desfăşoară activitatea în Braşov.

Persoanele care doresc să facă voluntariat se pot înscrie prin completarea acestui formular.

Campania de recrutare este susţinută de  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Braşov şi de Asociaţia pentru Integrare Socială şi Protecţia Mediului Feedback Braşov.

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite