Scandalagiu oprit cu spray lacrimogen în Gara Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul are 45 de ani şi este din Predeal. După ce a luat la bătaie un trecător, scandalagiul i-a atacat şi pe poliţişti.

În momentul în care oamenii legii au încercat să îl legitimize bărbatul a devenit violent. Pentru a-l potoli, poliţiştii au folosit sprayul lacrimoge.

„În timpul imobilizării, conducerii la sediul poliţiei şi în incinta sediului de poliţie, T.D.C. a ameninţat prin comunicare directă cu acte de violenţă, pe poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiunilor de serviciu. Ca urmare a acestui eveniment, procurorul de serviciu a dispus întocmirea actelor premergăroare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj şi înaintarea acestora Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, care a dispus reţinerea acestuia pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind introdus în Arestul I.P.J. Braşov, urmând a fi prezentat şi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă“, au precizat oamenii legii.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite