Şase persoane rănite într-un accident produs pe DN 1, între Viştea şi Olteţ. Traficul a fost blocat

0
Publicat:

Şase persoane au fost rănite, vineri, 21 aprilie, într-un accident rutier care s-a produs pe DN 1, la kilometrul 253, între localităţile Viştea şi Olteţ, în judeţul Braşov, traficul rutier fiind complet blocat în zonă.

Accident cu 6 victime pe DN1 FOTO bizbrasov.ro
Accident cu 6 victime pe DN1 FOTO bizbrasov.ro

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, citat de Agerpres, în eveniment au fost implicate trei autoturisme şi o autoutilitară, iar în urma impactului au fost rănite şase persoane, una dintre ele rămânând prinsă între fiarele vehiculului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45 de minute, arată sursa citată. 

Șofer bulgar strivit de TIR-ul pe care-l conducea, răsturnat pe Valea Oltului 

Un grav accident rutier s-a produs  pe 10 aprilie 2023, cu aproximativ o jumătate de oră înainte de miezul nopții, pe DN7 / E81, în localitatea Bujoreni - Vâlcea.

Din primele informații furnizate de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea a reieșit că un TIR s-a răsturnat, pe Valea Oltului, între Râmnicu Vâlcea și stațiunea Călimănești - Căciulata, iar șoferul a rămas încarcerat. Traficul rutier a fost deviat pe un drum paralel, fiind blocat pe DN7 / E81.  

Victima a rămas încarcerată

„Accident rutier în localitatea Bujoreni, sat Lunca, DN7. Autotren răsturnat, scurgeri de combustibil, conducător auto în stare foarte gravă, încarcerat. Intervin un echipaj ASAS (autospecială de stingere cu apă și spumă - n.red.) cu modul de descarcerare, un echipaj Descarcerare cu opt subofițeri de la Garda de Intervenție Râmnicu Vâlcea și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Vâlcea”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

Ulterior, reprezentanții ISU Vâlcea au precizat că șoferul nu a mai putut fi salvat: „Autotrenul este răsturnat pe o parte, fiind încărcat cu ambalaje. Victima a fost descarcerată, prezintă leziuni incompatibile cu viața ( prin strivire)”. Șoferul bulgar avea 42 de ani.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite