S-au stabilit câştigătorii pentru deszăpezirea drumurilor judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele interimar al Consiliul Judeţean Braşov, Claudiu Coman, ne-a declarat că vineri a fost stabilit prestatorul serviciului de deszăpezire şi pentru zona Zărneşti, ultima zonă unde nu fusese încă desemnat un câştigător.

„În perioada următoare, dacă nu vor exista contestaţii, vom semna contractele-cadru cu câştigătorii, pentru cele patru zone în care a fost împărţit judeţul în ceea ce priveşte deszăpezirea drumurilor judeţene.  Aceste contracte vor fi anulate de drept în situaţia în care se va rezolva o licitaţie demarată încă de la începutul acestui an, ce prevedea semnarea unor acorduri-cadru cu trei firme, pentru întreţinerea pe timp de vară şi iarnă pentru o perioadă de trei ani a reţelei de drumuri judeţene”, a precizat Coman.

Reprezentantul Consiliului Judeţean Braşov a precizat că, pentru deszăpezirea drumurilor judeţene, chletuieile sunt estimate la 3,2 milioane de lei. Licitaţia pentru semnarea contractului-cadru a fost lansată în luna mai, însă a fost blocată din cauza contestaţiilor, astfel că şi reparaţiile pe şoselele judeţului au fost blocate.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite