S-a deschis Superland, cel mai mare loc de joacă din sud-estul Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Superland se întinde pe 17.000 de metri pătraţi, iar investiţia se ridică la 10 milioane de euro. Este situate la ieşirea din Braşov spre Cristian.

Noul loc de joacă este deschis de luni până joi, dar şi duminică de la 10.00 la 22.00. Vineri şi sâmbătă este deschis până la ora 23.00. Tariful pentru copii este de 40 de lei toată ziua de luni până joi sau 45 de lei pentru 4 ore de vineri până duminică. O oră suplimentară costă 15 lei. Adulţii vor plăti 20 de lei la prima intrare, iar 10 lei la următoarele.

Copiii mai mari de 4 ani au o zonă specială de 1.400 de metri pătraţi, practic un labirint imens, dispus pe patru niveluri unde îşi vor putea testa abilităţile. Sunt fi tobogane, trambuline, locuri speciale pentru căţărare, trasee cu obstacole, bazine cu mingi şi multe alte surprize. 

Copiii mai mici de patru ani au şi ei o zonă destinată lor, concepută în aşa fel încât totul să fie sigur. Cei mici vor găsi aici jucării şi tot felul de tobogane adaptate vârstei lor.

O altă atracţie va fi Luna Park care are o suprafaţă de aproape 400 de metri pătraţi. Aici copiii vor putea găsi un carusel, un pendul, dar şi maşini zburătoare. O premieră vor fi maşinile de bumping alimentate de baterii şi echipate cu pistoale cu laser. Nu vor lipsi nici jocurile electronice, dar şi un spaţiu unde părinţii se vor putea juca împreună cu cei mici. Majoritatea jocurilor sunt concepute astfel încât să dezvolte capacitatea de coordonare a copiilor.

Pentru copiii mai mari de şase ani există şi zonă cu console conectate la ecrane de mari dimensiuni unde se vor putea juca cele mai în vogă jocuri video. Unic va fi şi Cinematograful 8D care va avea o vedere panoramic la 360 de grade.

O altă mare atracţie este simulator de schi, unde indiferent că este vară sau iarnă, ai impresia că eşti pe pârtie. Simulatorul va avea o suprafaţă care poate susţine trei persoane simultan şi poate fi închiriat cu sau fără instructor. 

Separat de locul de joacă la Superland sunt cinci camere speciale unde se vor putea organiza petreceri cu animatori de la prinţi şi prinţese, la supereroi sau piraţi şi vrăjitoare. Clubul creativ este şi el o noutate. Aici copiii vor putea picta, vor face puzzle-uri şi vor putea juca diverse jocuri care le testatează cunoştinţele. Va exista şi o masă cu nisip unde copiii vor putea face sute de forme.

La Superland sunt şi zone de relaxare, magazine, dar şi cafenele şi restaurante. Pentru că spaţiul de joacă este mare copiii vor avea brăţări speciale şi vor putea fi urmăriţi de părinţi pe telefonul mobil în orice moment. În plus Superland va avea 120 de angajaţi, dintre care mai mult de jumătate vor fi animatori şi îngrijitori pentru copii.

„Superland este o destinaţie diversificată. Este un centru de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie, care combină recreerea, divertismentul şi relaxarea. Principala misiune a complexului are în vedere joaca şi consumul de energie pentru copii cu vârsta de până la 12 de ani, în timp ce părinţii lor se pot relaxa sau practica alte activităţi. Demn de meţionat este faptul că nu vom oferi jocuri cu teme violente. La Superland, aceste activităţi pentru copii sunt «împachetate» într-un mediu controlat, în condiţii de siguranţă. S-au făcut investiţii foarte mari în partea de siguranţă, atât în echipamentele achiziţionate, cât şi pentru partea de supraveghere. Vor fi peste 70 de persoane care se vor ocupa de copii, care la intrare vor primi o brăţară, iar părinţii vor descărca o aplicaţie pentru smartphone. Când vor, pot trimite un semnal să îşi cheme copiii la un loc de întâlnire prestabilit, iar brăţările micuţilor vor vibra“, a declarat Florin Păunescu, administratorul companiei L.H. EL Investment, dezvoltatorul investiţiei. 

BraşovPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite