Rudele victimelor triplei crime de la Braşov cer despăgubiri de 1,5 milioane de euro. Criminalul a încercat să se sinucidă în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Buliga şi-a ucis soţia şi cei doi copii în 26 martie. FOTOArhivă.
Florin Buliga şi-a ucis soţia şi cei doi copii în 26 martie. FOTOArhivă.

Rudele Monicăi Buliga s-au constituit parte civilă şi cer 1,5 milioane de euro de la Florin Buliga, bărbatul care şi-a ucis soţia şi cei doi copii. Acesta se află acum la Jilava pentru expertiza psihiatrică. La începutul lunii a încercat să se sinucidă în arest încercând să-şi smulgă venele cu dinţii.

Florin Buliga a şocat o ţară întreagă la finele lunii martie când şi-a înjunghiat mortal soţia şi cei doi copii în timp ce aceştia dormeau. A doua zi după crimă s-a predat la Poliţia. În timp ce procurorii aşteaptă rezultatul expertize psihiatrice pentru a-l putea trimite în judecată pentru omor deosebit de grav, rudele Monicăi Buliga s-au constituit parte civilă şi solicit despăgubiri de 1,5 milioane de euro.

„Părinţii soţiei care a fost ucisă, dar şi sora femeii s-au constituit părţi civile cu 500.000 de euro fiecare. Au făcut această solicitare şi în scris. Au depus înscrisuri prin intermediul avocatului ales, care îi reprezintă. Părinţii au cerut instituirea măsurilor asiguratorii asupra bunurilor, astfel încât să nu se ajungă la înstrăinarea, vânzarea lor“, a declarat Daniel Dancă, procurorul de caz.

A vrut să-şi smulgă venele cu dinţii

Florin Buliga a fost transportat din arestul Poliţiei Braşov la Spitalul Penitenciar din Jilavala începutul acestei luni pentru expertiza psihiatrică. Medicii trebuie să stabilească dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii crimelor. Primele evaluări arată că a avut discernămând, dar diminuat din cauza consumului de droguri. Expertiza nu este încă finalizată.

Florin Buliga spune în continuare că nu regret ce a făcut şi a refuzat să participe la reconstituirea crimei. A spus că nu vrea să mai intre vreodată în apartament. El a încercat să se sinucidă în arest. A reuşit să să îşi scobească o gaură în mâna stângă şi a vrut să îşi smulgă venele cu dinţii. A fost observant de colegii de celulă, care au dat alarma. Arestul nu îi prieşte lui Florin Buliga. A slăbit aproape 10 kilograme şi fumează foarte mult.

De-a lungul auierilor a făcut mai multe declaraţii şocante.  Florin Mircea Buliga era pasionat de numerologie şi de mai multe teorii care contrazic Biblia. Le-a povestit anchetatorilor că a fost marcat de moartea mamei sale pe când avea 14 ani şi era convins că o să moară la 38 de ani. Când acest lucru nu s-a întâmplat, bărbatul susţine că a uitat o perioadă de teoriile oculte, dar că în ultimul timp a fost marcat de cifra 6. Bărbatul nu îşi regretă fapta şi susţine că a făcut un bine familiei sale şi că le-a salvat sufletele. În plus susţine, că a comunicat telepatic cu ei după moarte.

Anchetatorii au găsit şi jurnalele bărbatului care arată că Florin Buliga avea gânduri negre cu trei săptămâni înainte de comiterea crimelor. În jurnalul său a scris despre cât de important era pentru el credinţa, despre faptul că a fost depedent de alcool timp de 30 de ani, dar şi despre obsesiile referioare la cifra 6. El a scris în jurnal şi după ce şi-a ucis familia. Analizele medicale efectuate la cererea anchetatorilor au arătat că bărbatul avea droguri în sânge la momentul comiterii faptelor, deşi a susţinut cu tărie că nu era drogat.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite