Robert Ilyes: „FC Braşov mai are nevoie de cel puţin 10 jucători, ca să facă faţă în Liga I“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul echipei FC Braşov, Robert Ilyeş, a declarat, miercuri, că gruparea sa mai are nevoie de cel puţin zece jucători pentru a face faţă în Liga I.

Este clar că e un nou început pentru noi. Cred că vom avea un campionat foarte greu. Au plecat mulţi jucători de la echipă, în această vară, şi se va simţi lipsa omogenităţii.

Lotul trebuie întărit şi cred că mai avem nevoie de cel puţin 10 jucători. Dacă nu vom aduce mai mulţi jucători va fi greu. E evident că nu putem face faţă nivelului din Liga I cu actualul lot", a spus Ilyes.

Mijlocaşul braşovean a afirmat că obiectivul echipei sale pentru sezonul 2010-2011 va putea fi stabilit după ce lotul formaţiei FC Braşov va fi definitivat. „După ce lotul va fi stabilit putem vorbi şi despre obiective, acum este însă prematur. Timpul este foarte scurt şi nu stiu ce poate face «Mister» până la startul sezonului.

Încet, încet, noi trebuie să ne adaptăm la cerinţele antrenorului. Materazzi are alte metode faţă de Răzvan Lucescu sau Viorel Moldovan, însă noi trebuie să ne facem meseria şi să ne adaptăm cerinţelor", a precizat mijlocaşul braşovean.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite