Revoluţionarii ies în faţa Prefecturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei aproape 5.000 de revoluţionari trebuiau să protesteze ieri în faţa Palatului Cotroceni, nemulţumiţi fiind de măsurile de austeritate luate de Guvern, dar nu au primit autorizaţiile necesare.  

Decizia de protesta a fost luată în urmă cu o săptămână, în cadrul unei şedinţe a Consiliului Naţional al Blocului Naţional al Revoluţionarilor (BNR), care a avut loc la Braşov. Atunci, liderul revoluţionarilor din România, Dorin Lazăr Maior (foto), anunţa, că protestul de la Palatul Cotroceni va avea loc indiferent dacă se va primi autorizaţie sau nu.

Revoluţionarii anunţă acum că nu au abandonat ideea de protestelor şi că mitingurile au fost reprogramate. „Nu am primit toate autorizaţiile pentru organizarea unui protest de o asemenea amploare. Chiar dacă nu ni s-a acordat autorizaţie pentru această manifestaţie, intenţionăm să organizăm, pe 3 august, tot de la ora 12.00, un protest în toată ţara, care va avea loc în faţa prefecturilor din toate judeţele, nu la Bucureşti", a declarat preşedintele BNR, Dorin Lazăr Maior.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite