Reprezentantul opoziţiei, luat peste picior la votarea bugetului. Vedeţi ce replici au avut consilierii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali s-au reunit, sâmbătă dimineaţa, pentru a vota bugetul Braşovului. Consilierul liberal Adrian Atomei a vrut să îşi exprime dezaprobarea faţă de  sumele din buget, însă consilierii PDL au început să facă băşcălie.

Atomei a vrut să-şi motiveze abţinerea de la votul bugetului municipiului Braşov, însă, a fost luat în derâdere de colegii de la PDL. Odată începută şedinţa, primarul George Scripcaru i-a spus acestuia să ia cuvântul în ceea ce priveşte bugetul, numai atunci când se ajunge la acest punct de pe ordinea de zi şi nu la începutul şedinţei, când erau programate interpelările.

Atomei s-a conformat, însă, când să-şi exprime nemulţumirile faţă de bugetul pe 2012, consilierii din PDL au început să îl ia peste picior. „Lăsaţi-l să-şi facă numărul“, a strigat Ciprian Chiricheş, „Să mai aşteptăm un pic, ca cei de la MIX (n.r. - televiziunea locală patronată de liderul liberalilor braşoveni Aristotel Căncescu) să-şi regleze obiectivele“, a completat Ladislau Hathazi sau „La comisia economică se spală rufele“, a spus şi preşedinta de şedinţă Carmen Ionescu.

Potoliţi de primar

Consilierii PDL, care începuseră deja să îşi dea în petic, s-au calmat abia după ce primarul Geroge Scripcaru, care revenea la locul său din sală, a strigat „Taci din gură!“, către Ciprian Chiricheş.
Bugetul Braşovului a fost votat, singura abţinerea fiind a consilierului Adrian Atomei.


Citiţi aici mai multe amănunte despre planurile edililor cu bugetul pe 2012


Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite