Rebeca Neacşu merge în finala „Românii au talent“! Minunea de copil a impresionat întreaga ţară cu vocea sa puternică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţesa cu voce de aur, de numai şapte ani, a impresionat o ţară întreagă la semifinala „Românii au talent". Vocea sa puternică şi chipul său angelic au impresionat românii din întreaga ţară, care au votat-o, oferindu-i posibilitatea să participe şi în finala concursului de talente.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Braşovenii din trupa „Ballance", în finala „Românii au talent". Unicul show „mâini în mâini" a impresionat întreaga ţară

VIDEO Valentin Luca, „magicianul cocktail-urilor", merge în finala „Românii au talent"!

Poveștile bănățenilor din semifinala „Românii au talent": electronistul-dansator Robo, magicianul Lorenzo şi duoul acrobatic AcroMystic

Chiar dacă are numai 7 ani micuţa solistă, originară din Braşov, a reuşit să-şi atragă o mulţime de fani. În semifinala concursului de la Pro TV „prinţesa cu voce de aur" a ales să interpreteze o arie destul de grea, dar care nu i-a dat bătăi de cap. Imediat după ce a cântat ca un înger, toţi românii care au urmărit-o au decis că merită să ajungă în finala concursului şi chiar să câştige marele premiu de 120.000 de euro.

ASCULTĂ AICI MELODIA „AVE MARIA“ CU CARE A INTRAT ÎN FINALĂ

Preferata lui Mihai Petre

„Un înger coborât printre noi. Un copil cu chip şi voce de înger". Acestea sunt complimentele pe care juriul le-a adresat braşovencei de numai 7 ani.

Mihai Petre, considerat cel mai critic membru al juriului de la „Românii au talent" a mărturisit că, dintre toţi concurenţii, Rebeca Neacşu este preferata lui. „Eşti fantastică! Eşti uimitoare! Eşti unul dintre puţinii concurenţi care atunci când au păşit pe scenă  m-au dus într-o lume specială. Tu eşti preferata mea", a spus Mihai Petre.

CITEŞTE AICI POVESTEA REBECĂI NEACŞU

Pe de altă parte, Andra şi-a adus aminte de ea în momentul în care a ascultat-o pe „prinţesa cu voce de aur". „Şi acum sunt uimită de ce voce puternică şi ce inimă mare există într-un copil atât de mic", a spus Andra.

Nici Andi Moisescu nu a ezitat să o complimenteze pe Rebeca, dar şi pe părinţii acesteia. „Pe cât e de mică, pe atât e de mare. Ţin să-i felicit pe părinţii ei pentru că au făcut un copil atât de talentat, cum rar mi-a fost făcut să văd", a ţinut să precizeze Andi.

Rebeca a ieşit pe locul trei în urma voturilor şi a fost aleasă de juriu să participe mai departe în finală.

ASCULTĂ AICI MELODIA CU CARE A INTRAT ÎN SEMIFINALĂ

„Pe scenă e exact ca acasă"

„Pe scenă e cel mai frumos. E exact ca la mine acasă", este de părere micuţa solistă care îşi dorea din tot sufletul să ajungă în finală. Fata care reuşeşte să cucerească pe toată lumea cu zâmbetul şi frumuseţea sa, dar şi cu glasul ei puternic va concura şi în finala „Românii au talent", din 25 aprilie.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Patru braşoveni de excepţie merg în finala „Românii au talent"!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite