Profesoara din Braşov găsită moartă în Sibiu a fost asfixiată. A fost ucisă cu două zile înainte de descoperirea cadavrului

0
0

Raportul medicilor legişti arată că femeia a fost ucisă. Leziunile din zona gâtului arată că femeia a fost strânsă de gât.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu variant omorului este luată în calcul de anchetatori. „După ce ne-a venit raportul de la Medicină Legală, tindem spre varianta unui omor pentru că leziunile care au fost în zona gâtului nu s-au datorat ştreangului, ci apăsării mâinilor. I-au fost, de asemenea, obturate căile respiratorii. Asta ne-au spus medicii legişti“, a declarat, pentru Mediafax, Ion Veştemean, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Tot raportul medico legal arată că femeia a fost ucisă aproximativ cu două zile înainte de a fi găsită luni, 9 mai în judeţul Sibiu. Viorica Borzoş a fost văzut ultima dată în viaţă sâmbăta trecută la un concert în Piaţa Sfatului din Braşov. Era, se pare, însoţită de un bărbat. Anchetatorii bănuiesc că profesoara a fost ucisă în altă parte şi apoi trupul ei a fost aruncat pe marginea drumului. Potrivit procurorilor din Sibiu, ancheta este în stadiu incipient şi deocamdată nu a fost reţinut niciun suspect. Trupul profesoarei este încă la morga din Sibiu, deoarece nicio o rudă nu a cerut eliberarea cadavrului. 

Viorica Borzoş era de 20 de ani profesoară de sport la Colegiul Remus Răduleţ din Braşov. Era foarte iubită de elevi şi de colegi. Motivul crimei ar fi se pare după primele indicii o moştenire în Bran, o casă şi mai multe terenuri. Profesoara avea grijă de o mătuşă de 98 de ani şi primea mesaje de ameninţare de la un nepot care se temea că femeia ar urma să primească întreaga moştenire. Nepotul este însă plecat în Italia. Poliţiştii de la Sibiu au demarat o anchetă, dar încă nu au reţinut niciun suspect în acest caz.

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri