Preotul din satul făgărăşean Ohaba, greu încercat. Fetiţa sa de 8 ani a murit, după ce s-ar fi izbit într-un utilaj agricol cu bicicleta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia preotului din Ohaba este greu încercată FOTO arhiva personală
Familia preotului din Ohaba este greu încercată FOTO arhiva personală

Una dintre fetele preotului Ciobotaru din satul Ohaba, zona Făgăraş, a murit în urma unui accident cu bicicleta. Familia preotului ajută multă lume, dar acum are nevoie de ajutorul nostru.

Fetiţa de 8 ani a preotului Ciobotaru, din Ohaba, judeţul Braşov, se plimba prin sat cu bicicleta, când a intrat într-un utilaj agricol. În ciuda eforturilor medicilor, micuţa nu a mai putut fi salvată. Preotul are o familie foarte frumoasă, cu 10 copii. 

Cu toate acestea, părintele Ciobotaru nu lasă să treacă niciun prilej ca să-i ajute pe săraci, indiferent că este vorba de cei de lângă el sau de copiii din Africa. Elisabeta a fost luată din sânul familiei şi dusă la cel pe care tatăl ei îl slujeşte cu atâta râvnă. 

Enoriaşii şi apropiaţii preotului au făcut un apel pe reţelele sociale pentru ca familia Ciobotaru să fie ajutată să treacă peste dificila încercare. „Mare încercare pentru familia părintelui Ciobotaru din Ohaba, Făgăraş. Astăzi, Elisabeta, fetiţa de 8 ani, a plecat la Domnul în urma unui stupid accident. Dumnezeu să-i întărească şi să-i mângâie!

Fotografia aceasta a fost făcută în urmă cu o lună de zile, când au venit cu toţii special la Cristian ca să îmi aducă bani pentru campania Asociaţiei Sfânta Maria „Îmbracă un copil de Paşti” din Africa. Am fost atât de impresionată atunci de oamenii aceştia, care, în ciuda greutăţilor cu care cresc 10 copii, au ţinut neapărat să doneze pentru zece copilaşi africani din lista noastră.

Am insistat atunci să mai taie câţiva copii de pe listă iar doamna preoteasă mi-a zis, „Lasă, că celor de acolo le este mult mai greu decât nouă”. Acum, lor le este cel mai greu, aşa că trimiteţi-le un gând bun sau o încurajare, contează. Elisabeta este prima din stânga”, se spune într-una dintre postări. 

Vă mai recomandăm:

Sportivul de performanţă care a construit o staţiune de vis plecând de la o pensiune cu 7 camere

Biserica Evanghelică din Codlea, datând din 1250, va fi reabilitată. Este cea mai înaltă construcţie din oraş

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite